54 pund at mine 170 cm!

I dag var det tid for et nyt pas med fokus på ryg og skuldre. Gik sådan. Følte generelt træt og hård, men tog mig gennem det hele. Det var, hvad der fik tælles i dag. Og jeg følte mig alligevel. Jeg må begynde at indse, at du ikke kan udføre 100% hele tiden. Men giver 100% du kan altid. Selv om de 100% kan variere meget fra gang til gang.

Sætte mig på vægten i dag: 62,5 kg. Det er næsten 10 kilo mere, end da jeg "var tilfreds med min vægt for et par år siden. Så mit mål var at veje 54 kg. Helt sygt at mine 170 cm. Jeg er uddannet, men var bange for at blive store, haha!! Nu skal jeg træne for at få flere muskler og vejer lidt mere end jeg gør nu.

Så meget ben muskler, som jeg har nu, har jeg aldrig haft. Og så en lille smule cellulite, at jeg har nu har jeg aldrig haft tidligere. Ikke engang, når jeg vejede 54 kg.

20130627-214355.jpg

You may also like

Skriv et svar