5:2-spørgsmål: “Hvordan skal jeg spise på min ätardagar?”

Spørgsmål: Hej Marie! Jeg har et spørgsmål angående de 5:2 metode. Jeg er lige begyndt med denne metode, efter flere måneder af usunde spisevaner, så jeg glæder mig til at tabe et par pounds, plus måske blive lidt bedre i min gigt. Hvad jeg spekulerer på er, hvordan jeg skal sætte mit eating under "5:dage". Har ikke noget problem med at spise, kun 500 kalorier, men har flere problemer, hvordan jeg spise de andre dage. Tendens til at være, at du skal spise som sædvanlig, men det kan ikke betyde, at du stadig kan spise usundt. Jeg har svært ved at spise i løbet af min 5-dage, fordi jeg ikke ønsker at ødelægge effekten af kost, har du nogen tips? Hvor mange kalorier kan du komme op i en sådan en dag?

Hilsen Katarina

Svar:

Så godt, at du har besluttet at gøre noget ved din usunde spisevaner. Fastedagarna er normalt ikke et problem, blot som du skriver. Hvis du ønsker at opnå den størst mulige tilfredshed og trivsel, sørg for at du spiser>>Læs hele svaret her!

LÆS MERE OM 5:2:

Få slank og sund med faste – 5:2-klubben vil hjælpe dig til at lykkes! 5:2-klubben erbjudande

Blive slankere og sundere med succémetoden 5:2! Med MåBra populære vikttjänst 5:2-klubben får du alle de værktøjer, du behøver for at lykkes med din faste. Lige nu fra 99, – per måned! Læs mere: Få slank og sund med fast

5:2-den mad, der mætter bedst per kalorie

5:2 mat

5:2-feberen spreder sig i hele landet, og vi får masser af spørgsmål om den rette mad at spise i løbet af lågkaloridagarna. Her er en liste over smart-5:2-mad, der mætter bedst per kalorie, interessant kostfakta for alle, der bekymrer sig om reduceret taljemål! Læs mere: 5:2-den mad, der mætter bedst per kalorie

5:2 og 6:1 – hvad skal jeg vælge? 5:2 eller 6:1

For at få et lige så godt helbred med et 6:1 – 5:2 metode? undre en læserne. MåBra er viktcoach Marie Tegnér sorterer de forskelle! Læs mere: 5:2 og 6:1 – hvad skal jeg vælge?

You may also like

Skriv et svar