10 mål for 2016

Og hvor har ledigheterna ende! Dette var nok min mest nødvendige forlade nogensinde. Jeg havde arbejdet i den uge, men kastede håndklædet i ringen efter kun 1 dag.

Efter vi kom hjem fra Bali, og Otis startede børnehave, Zion i den første klasse og Sid på en anden pre-school jeg nok gennemsnitligt 5-6 timers søvn per nat. Det var sværere at arbejde 3-barnsmamma end jeg havde forestillet mig….

Alt for mange ulæste e-mails i min indbakke, for lidt motion, for meget kørsel, for lidt kvalitetstid sammen med både børn og Johan.

2016 vil forhåbentlig være en lille ændring på dette:

1. Give børnene separate værelser, så vi ikke behøver at knö på 6 kvm. alle 5 i familien. Og isolation på dette, så vi ikke er nødt til at vågne op til 13 grader halve år. Dette betyder, at hammeren vil være et vigtigt medlem af familien i de næste par måneder.

2. Mere kokosnødder og klip-klappere. Dette bør være punkt 1.

3. Efterlad ikke ubesvarede mails i din indbakke (undskyld til alle jer, der har oplevet dette, vil jeg til at skærpe mig, lover)

4. Komme i gang med træning igen. Dette ser jeg faktisk ser meget frem til at selv om jeg har en lang vej at gå…

5. Få tilbage appetit for æg. Helt værdiløse ikke at spise æg i morgen. Sidste graviditet gav mig lyst til at spionere på æg. Men det viste sig at være. Sidder du inde på den fantastiske æg tips gør jeg taknemmeligt acceptere disse!

6. Give børnene mere tid til dig selv. Med tre små drenge, og det bliver let at køre de samme aktiviteter, spil og regler for alle. Jeg ved, hvor meget de sætter pris på den tid sammen med os voksne. Mere af det i 2016!

7. Planen uger bedre. Alt fra job til madlavning.

8. Sove mindst 7 timer hver nat. Dette vil være et dilemma med Otis, der er morgenmennesker af det lille bæst…

9. 1 måltid= den samme mad til alle. Her har jeg gjort mig en rigtig bjørnetjeneste i processen fra begyndelsen. I og med Sids alopecia og er helt gluten-, og mejerifria kost, er det denne, der gælder for alle. I de sidste jeg har lavet forskellige fødevarer for at undgå at tude, men nu er det slut med det. (og det er nødvendigt, hvis jeg skal løse de ovennævnte mål)

10. Stoppe med at stresse over ubrugelige ting. Jeg er en ekspert på aflytning mig over ting. Kan være alt fra en parkeringsbillet til hypokondri. Og stoppe med at bande. Jeg har lovet børnene. Så jeg har ikke til måske at sidde på sofaen, og skamme sig over det, næste gang jeg får Sid på pre-school…

You may also like

Skriv et svar